Copii super INTERVIURI POVESTEA TA POVESTI Stiri TIMP LIBER

Cel mai bun fundaș central din lume în viitorul apropiat, Laurențiu Hagiu este impresariat de ANAMARIA PRODAN

Laurențiu Hagiu este monitorizat de cluburi mari din toată lumea

Numele lui este predestinat

Marian Hagiu, la un meci al fiului său, Laurențiu Hagiu

L-am descoperit la Voluntari pe cel mai bun fundaș central din lume în viitorul apropiat. Vorbim despre Laurențiu Hagiu care este băiatul celebrului cântăreț de muzică grecească Marian Hagiu (foto). Laurențiu face fotbal de la vârsta de șase ani. Numele lui este predestinat și de mulți este asemănat cu marele Gică Hagi. Tânărul Laurențiu debutează la seniori la echipa a- 2 – a Fc Voluntari în liga 3 în meciul cu Universitatea Craiova unde joacă o repriză intrând la scorul de 2-2 și înving cu scorul de 4-2. Dar joacă multe alte partide mari și mereu câștigă. „Copilul este fără doar și poate un diamant”, spune un apropiat al lui Laur Hagiu.

„În trecut, Laurențiu l-a avut antrenor pe Gabi Prioteasa care a fost campion an la rând cu Fc Dinamo unul dintre cei mai buni antrenori de juniori din România. L-a avut un timp antrenor și pe celebrul Fane Ţâră, o legendă a Rapidului despre care fanii rapidiști a fost un erou. Nimeni nu va uita vreodată cum tribunele scandau lozinca: „Fane Ţâră şi cu Gheară, cel mai tare atac din ţară!!”, ne povestește tatăl lui Laurențiu, Marian Hagiu. Iar acum puștiul-minune se antrenează cu echipa a- 2- a Fc Voluntari, unde antrenorul este unul dintre cei mai buni foști jucători dinamoviști: Cosmin Bărcăuan. Dar talentatul antrenor Gabi Prioteasa nu îl scapă nici acum din ochi pe Laur pentru că și-a dat seama ca acesta are foarte mult potential și îl mai antrenează în particular.

Cel mai bun antrenor de arte marțiale din România, Mircea Boldea

Părinții lui Cabral îl ajută pe noul Hagi!

Dan Dumitrescu, nutriționist

Acum, Laurențiu este monitorizat de cele mai bune cluburi din România cât și din afară. Se antrenează cu cel mai bun antrenor de arte marțiale din România, Mircea Boldea (foto stanga) și nimeni altul decât tatăl celebrului Cabral. De altfel și doamna Argentina Boldea, – mama lui Cabral – , îl ajută și susține pe Laurențiu, vănzând în el un adevărat mare talent.

În afară de partea tehnică, părinții lui Laurențiu au decis că și nutriția adecvată contează pentru un adevărat campion. Așa că s-au gândit la cel mai bun nutriționist și l-au găsit Dan Dumitrescu (foto dreapta), iar acesta se ocupă de tânărul Laurențiu de cinci ani.

Laur a mers cu tatăl său să se roage la Muntele Athos

Marian Hagiu, alături de fiul lui și de preotul Octavian, la muntele Athos

Tânărul Laurențiu Hagiu este nu numai un bun fotbalist și sportiv dar și un copil care învață bine. El a terminat cu nota de 9.26 la școală în acest an. Mai mult, copilul este foarte credincios, a fost la Muntele Athos.

Anamaria Prodan este acum impresara tânărului fotbalist. „Laur a avut o evoluție fantastică ultimul an. Suntem foarte fericiți că Laur a semnat cu cea mai bună impresară, Anamaria Prodan. Viitorul sună foarte bine”, ne mai spune fericit Marian Hagiu.

Visul lui Laur este să joace la Mancester United!

Laurențiu își dorește să ajungă la Mancester United

Recent, fotbalistul a fost titular la Naționala de Fotbal pentru Tineret U16, antrenorul lui acolo fiind Adrian Vasâi. De atunci, la numai 15 ani, băiatul a ajuns să fie monitorizat de cluburi mari din toată lumea precum Ac Milan, Sampdoria, Arsenal etc. „Laurențiu își dorește să ajungă la Mancester United. Visul lui acesta este”, ne mai spune celebrul lui tată.

Îi ținem pumnii lui Laurențiu și îi dorim să ajungă cel mai bun fotbalist din lume în curând. Și până atunci, să i se îndeplinească dorința de Sărbători și să ajungă să joace în Anglia la Manchester.

S-ar putea să-ți placă și...