În 13 și 14 noiembrie 2023, Petre Nicolae și echipa CBC vin la Buzău într-un Masterclass pentru Dezvoltarea Afacerii
CURSURI

În 13 și 14 noiembrie 2023, Petre Nicolae și echipa CBC vin la Buzău într-un Masterclass pentru Dezvoltarea Afacerii

Petre Nicolae este consultant transformațional, fondatorul CBC România și unicul deținător al unei instituții educaționale dedicate certificării directorilor generali – GM Masterclass Academy.  Pornind de la faptul că majoritatea antreprenorilor de succes din România se bazează doar pe intuiție, inteligență și experiențe personale, viziunea personală a lui Petre este aceea că “orice antreprenor sau General Manager poate să își exploateze la maximum propriul potențial doar dacă va avea o abordare sistemică și profesională în conducerea companiei sau a afacerii”. Și-a asumat și o misiune – Ajută antreprenorii și General Managerii din România să devină proprii consultanți în reorganizarea, dezvoltarea și consolidarea propriilor afaceri.

Dezvoltarea afacerii prin metoda MBO – Management Bazat pe Obiective

Ownerii și General Managerii din orașul Buzău și județ sunt așteptați în zilele de 13 și 14 Noiembrie, în Buzău, Hotel Pietroasa, la Masterclass-ul pentru dezvoltarea afacerii. Participanții la acest eveniment vor avea parte de o experiență memorabilă și foarte utilă – vor primi o metodologie completă de dezvoltare și consolidare a afacerii prin metoda MBO – Management Bazat pe Obiective. Astfel, vor avea la dispoziție toate activitățile, procesele, metodele, instrumentele și livrabilele pentru a dezvolta afacerea într-un mod profesional și sistemic.

Structura celor două zile de curs  va cuprinde: Auditarea stadiului de Dezvoltare a Afacerii; Stabilirea Obiectivelor Fundamentale ale Afacerii; Reorganizarea Strategică a Afacerii; Implementarea unui Management Bazat pe Obiective; Implementarea unui Management Bazat pe Performanță. Toate activitățile realizate în cadrul Masterclass au la bază o Metodologie de Consultanță Transformațională, modele, instrumente, livrabile și softuri profesionale.

“Cea mai mare provocare pe care o au antreprenorii este legată de faptul că, deși au stabilite obiective cantitative și calitative pentru angajații lor, nu au stabilite mecanismele prin care aceste obiective sunt realizate. Managementul prin Obiective deținut exclusiv de CBC România într-o formă profesională unică, are în spate o Metodologie: Stabilim Obiectivele; Folosim instrumente prin care angajații sunt direcționați să-și ducă acele obiective la bun sfârșit – Planuri strategice de acțiune, Matricea Organizării Activității

 (MOA) și, cel mai important lucru, vom avea un Sistem de Evaluare foarte clar (cu Metodologie) a tuturor obiectivelor cantitative și calitative. Mai mult, vom avea Sisteme Profesionale de Coordonare a Angajaților – prin acest mod, angajații sunt direcționați să-și atingă obiectivele, primind, în același timp, motivarea și determinarea de care au nevoie.“ ne-a declarat Petre Nicolae.

Despre CBC România

Este o companie de Consultanță Transformațională care are ca obiect de activitate transferul unei metodologii complete de reorganizare, dezvoltare și consolidare a afacerii, către Owneri, General Manageri și Top Managementul companiei. In acest context, ownerii si angajatii devin consultanti in propria companie, reorganizand afacerea cu ajutorul metodologiei si a instrumentelor profesionale transferate catre acestia. Mai multe detalii și recomandări găsiți pe www.cbc.ro.

Cei care doresc să se înscrie la Masterclass sunt rugați să ne contacteze la marketing@cbc.ro sau prin telefon și WhatsApp +0724900939

S-ar putea să-ți placă și...