Stiri

Aplicației Pago, singura din România care permite plata tuturor facturilor lunare cu orice tip de card bancar

Mastercard este partener in dezvoltarea aplicatiei Pago, singura din Romania care permite plata tuturor facturilor lunare cu orice tip de card bancar, dintr-un singur cont.

Aplicatia poate fi descarcata din App Store si Google Play si functioneaza sigur, eficient si simplu. Utilizatorii trebuie sa introduca, o singura data, la prima conectare, datele de autentificare din contul online al fiecarui furnizor pentru a sincroniza informatiile in aplicație. Ulterior, toate facturile se incarca automat in aplicatie, in fiecare luna, iar utilizatorii le pot plati de pe telefon, fara a mai avea nevoie de alte parole si fara sa caute facturile pe e-mail sau in casuta postala.

Utilizatorii aplicatiei Pago pot alege dintre cei 40 de furnizori catre care pot plati facturile mai rapid, direct de pe telefonul mobil, printre care RCS&RDS, Enel, Vodafone, E.ON, Orange, Engie, Electrica Furnizare, UPC, CEZ, Akta, Rebu si multi altii. La 15 dintre furnizorii cu acoperire nationala, facturile se importa automat din conturile online, in timp ce pentru restul, facturile se pot plati rapid prin scanarea codului de bare.

În cadrul aplicației sunt disponibile și plăți precum reîncărcarea rapidă și la costuri competitive a cartelelor preplătite de telefonie mobilă și plata rovinietei. Echipa Pago lucrează în continuare la adăugarea a cât mai mulți furnizori în aplicație și integrarea unei noi serii de plăți, precum cele pentru asigurări, taxa de pod Cernavodă, iar în 2018 chiar și plățile de taxe și impozite.

S-ar putea să-ți placă și...