Stiri

Evenimente de neratat in weekendul 27 – 29 mai

Weekendul incepe sa se instaleze. Prin urmare, ti-am pregatit o lista cu cele mai tari evenimente care au loc in zilele de 27, 28 si 29 mai.  

VINERI, 27 mai

Inca mai ai timp sa descoperi, pe ritmuri de inanga si kora, un taram indepartat. Participa la Festivalul Zilele Africii, desfasurat la Casa de Cultura a Studentilor si in Parcul Venus, pentru a-ti imbogati sufletul si mintea cu o cultura impresionanta: fotografii deosebite, filme africane, dansuri traditionale, ateliere de percutie, concerte si povesti din Biblioteca Vie.

Iubim 2 Roti si le iubim de ceva timp, deoarece evenimentul se afla la cea de-a patra editie. In perioada 27 – 29 mai, Club Quantic va gazdui motociclisti, biciclisti si consumatori de libertate. Vor avea loc parade ale motociclistilor, ale biciclistilor, drive test, cursuri de pilotaj si de prim ajutor, concursuri cu premii si multe surprize. Atmosfera va fi intretinuta de prezentatorii Cristian Hrubaru si Claudiu Cirtina. De muzica se vor ocupa: CARGO, Coma, Timpuri Noi, Trooper, ZOB, Implant pentru Refuz, RoadkillSoda, Ska-nk, Tapinariii, Fara Zahar, DOAR ATaT, CALEnDAR, Aristopaths, Ora Inchiderii, Between Colors, The Purple Dandies, Arashai, Circu’, Transilvania, Ka Gaia An, 1000 Facez, Destin Balcanic.

evenimente de neratat

Nu trebuie sa ratezi T-Festival, adica cel mai mare festival din Europa de Sud-Est dedicat camioanelor, motocicletelor si muzicii, desfasurat la Romexpo. Vor avea loc expozitii de camioane si motociclete tunate, drive test, cea mai mare parada de motociclete si camioane din Romania, concursuri, concerte tribute (Adele, Coldpaly, Bon Jovi, Kings of Leon, Pink, Green Day) si multe surprize.

La Imagine Festival, in perioada 27 – 29 mai, in comuna Snagov, vei trai o experienta multisenzoriala. Padurea si muzica buna iti vor provoca simturile si creativitatea. Subcarpati, Argatu, Fratii Grime si mix-ul international cu Bill Patrick, Valentino Kanzyani, Oshana si multi altii te vor incanta, iar spatiile creative te vor invita sa te exteriorizezi.

evenimente de neratat

La Hey Day, cel mai mare festival international de trupe tribute, vei avea avea ocazia, in perioada 27 – 29 mai, sa fii cu un pas mai aproape de legendele tale muzicale preferate, datorita unor tribute acts: Black Sabbath, Rihanna, Guns’n’Roses, AC/DC, Amy Winehouse, Led Zeppelin, The Doors, Elvis, U2, Whitesnake, James Brown, Aerosmith, Pink Floyd Tribute, Adele, Beatles, Metallica, Queen si Michael Jackson.

East European Comic Con revine, in zilele 27, 28 si 29 mai, la Romexpo. Vei avea ocazia sa interactionezi cu actorii preferati, sa testezi jocuri, sa participi la conferinte, sa faci cosplay sau sa admiri costumele altora etc. Anul acesta, pentru prima data, Armata Romaniei va participa la EECC, cu echipamente si tehnica. Piesa de rezistenta va fi vehiculul blindat Humvee.

evenimente

La intersectia dintre film, muzica si moda se afla Bucharest Fashion Film Festival. Editia pilot, anuntata prin expozitia The Many Folds of an Exquisite World, va fi gazduita, in perioada 27 mai – 5 iunie, la Point.

evenimente bucuresti

Descopera frumusetea  la Femei pe Matasari. Vei avea parte de muzica buna, oameni faini si proiecte deosebite.

femei pe matasari

SAMBATA, 28 mai

Participa la vanatoarea de comori organizata in cadrul evenimentului Femei pe Matasari.

La Teatrul Elisabeta, intre 11:00 – 14:00 se va organiza Forumul Candidatilor la Primaria Municipiului Bucuresti. Sunt invitati primii 5 candidati conform sondajelor de opinie, la functia de Primar General: Gabriela Firea, Catalin Predoiu, Nicusor Dan, Robert Turcescu, Daniel Barbu. Dialogul va fi moderat de catre Elena Calistru.

eveniment bucuresti

De Ziua Romanilor de Pretutindeni!, in Parcul Herastrau, in Gradina de Vara a Teatrului „Constantin Tanase”, vor canta Vunk, Natalia Barbu si Catalin Josan. Intrarea este libera!

DUMINICA, 29 mai

Adu-ti aminte cum este sa fii copil, in Cismigiul Copiilor, intre orele 11:00 – 21:00! Vor avea loc concerte, sepctacole de dans si teatru, ateliere creative,  jocuri si multe surprize.

eveniment

La Un Ceai, pe strada Luigi Cazzavillan, poti participa, intre orele 15:00 – 17: 00, la un schimb de carti.

M-am indragostit pe net este un spectacol creat de trupa Improvisneyland. Tu decizi cine cu cine se cupleaza, in Gradina cu filme, de la ora 20:30.

Sursa foto: T- FestivalIubim 2 Roti, Imagine Festival, EECC, Bucharest Fashion Film Festival, Femei pe Matasari, Forumul Candidatilor la Primaria Municipiului Bucuresti, Cismigiul Copiilor.

S-ar putea să-ți placă și...