CONCERTE & PETRECERI Stiri

Concertele Karol Sevilla din cadrul turneului „Karol Sevilla y sus hermanas – The European Tour”, anulate

Concertele pe care artista mexicană Karol Sevilla trebuia să le susțină în primăvara aceasta, în luna aprilie, în cadrul turneului european, au fost anulate. Din motive independente de organizatori, concertele programate pe 1 aprilie la Cluj, pe 2 aprilie la Timișoara, pe 3 aprilie la Craiova, iar pe 6 aprilie la București nu se vor mai desfășura.

Cei care au cumpărat  bilete în format electronic (print@home)  vor primi banii automat  în termen de 3-20 de zile lucrătoare. Banii vor fi returnați pe același card cu care s-a efectuat plata biletelor.

Pentru biletele fizice (cu opțiune de livrare sau ridicare de la sediile Eventim) banii vor fi returnați pe loc prin reținerea biletelor. Prin urmare, biletele trebuie predate la unul dintre sediile Eventim.ro, acolo unde vor fi returnate sumele.

•          Eventim București – Bulevardul I.C. Brătianu nr 6 (în incinta Cinema Pro)

•          Eventim Cluj – Alexandru Vaida-Voevod, nr. 53B – Iulius Mall

De asemenea, clienții din afara ariei punctelor de lucru Eventim vor putea trimite biletele prin curier, la sediul central, Str. Popa Petre nr. 5, cod poștal 020801, București, banii fiind returnați în contul din care a fost făcută plată.

În cazul în care plata a fost efectuată prin transfer bancar trebuie furnizat contul IBAN împreună cu numele complet al titularului de cont pentru a putea efectua transferul corespunzător biletelor.

Pentru biletele achiziționate din magazinele partenere, este necesara returnarea biletelor în original în același punct de unde au fost cumpărate, iar banii vor fi returnați pe loc prin reținerea biletelor.

Organizatorul depune toate eforturile pentru reprogramarea evenimentelor.

S-ar putea să-ți placă și...