TARGURI & FESTIVALURI

Festivalul Etnorama revine in Parcul Herastrau

Minoritatile etnice iti dau intalnire, la Festivalul Etnorama, in perioada 6 – 8 mai, pentru a-ti prezenta traditiile, obiceiurile si mestesugurile lor.

Timp de trei zile, in Parcul Herastrau (intrarea Charles de Gaulle), vei putea sa celebrezi diversitatea culturala pe ritmurile Shantel & Bucovina Club Orkestar, Mahala Rai Banda, DOMINO, Fanfare Ciocarlia, Nakedband Belgrade,  Oratnitza, Worldly Savages, Silvio Electric Klub, sZembol Offchestra.

Pe langa muzica buna, la Etnorama te vei rasfata cu deserturi balcanice si cafele turcesti, vei putea participa la demonstratii si ateliere de creatie ale mestesugarilor si vei putea cumpara produse traditionale. De asemenea, in cadrul evenimentului, vor fi expozitii, spectacole de dans si piese de teatru pentru copii.

festivalul etnorama

Etnorama este festivalul etniilor din Romania, un eveniment plin de culoare si sunet menit sa celebreze diversitatea culturala din tara noastra. Festivalul aduce in fata publicului cele mai frumoase obiceiuri, traditii si produse ale reprezentantilor comunitatilor entice din Bucuresti si din restul teritoriului

festivalul etnorama

Potrivit unui comunicat de presa, in cadrul Festivalului Etnorama, etniile reprezentative vor fi in centrul atentiei pentru a demonstra potentialul creativ enorm pe care il are fiecare dintre ele si pentru a aduce un argument in nevoia de convietuire armonioasa.

festivalul etnorama

Festivalul Etnorama este organizat de Primaria Municipiului Bucuresti, prin creart – Centrul de Creatie, Arta si Traditie al Municipiului Bucuresti.

La prima editie, Festivalul Etnorama i-a avut alaturi pe Zdob&Zdub, Mihai Margineanu, Mahala Rai Banda, ansamblul grecesc Ellas, ansamblul german Korona, ansamblul minoritatii aromanilor Pilisterlu, ansamblul artistic al comunitatii rusilor lipoveni din Sarichioi, Ovidiu Lipan Tandarica cu Fanfara 10 Prajini si Stelu Enache.

Intrarea este libera.

Sursa foto: Festivalul Etnorama

S-ar putea să-ți placă și...