TARGURI & FESTIVALURI

De ce sa mergi la Femei pe Matasari

Ma refer la Festivalul Femei pe Matasari, desigur. Te gandeai la altceva?

La a VI-a editie a Festivalului Femei pe Matasari, desfasurata in perioada 27 – 29 mai, se vorbeste despre
frumusete, insa nu intr-un mod superficial, ci cat se poate de profund. Se va vorbi despre puterea frumusetii, despre frumusetea din care se nasc idei, despre frumusetea care are forta de a schimba lumea, despre frumusețe ca mod de viata.

Cultura urbana se va instala, timp de trei zile, pe fermecatoarea strada Matasari, unde te vor astepta oameni faini si proiecte inedite: autori si artizani, artisti si artiste, ONG-uri, femei curajoase, prieteni si sustinatori, design si culoare, cunoscuti si necunoscuti, moda, frumusete, relaxare, libertate de exprimare si multa, multa creativitate!

femei pe matasari 2016

Akua Naru este prima artista care si-a confirmat prezenta la editia de anul acesta a Festivalului Femei pe Matasari.

Baietii de la COMA au pregatit un acoustic session de exceptie, iar Mr.Jurjak are si el planuri mari pentru participantii la eveniment. Helen, The Dream Diggers, The Pixels si alti oameni deosebiti vor mai urca pe scena. Daca urmaresti pagina de Facebook a evenimentului Femei pe Matasari vei descoperi treptat toti artistii care vor concerta in cele trei zile sau, si mai bine, te lasi surprins!

Intrarea este libera.

Daca vrei sa faci voluntariat in cadrul Festivalului Femei pe Matasari, sa vezi cum se construieste si functioneaza un eveniment grozav, daca atunci cand spui sau auzi de strada Matasari vezi frumusetea din spate, esti energic si vrei sa te alaturi unui proiect misto, te poti inscrie, pana la data de 23 mai, completand acest chestionar.

Asociatia BENEVA isi propune ca prin proiectele culturale, educationale si sociale sa dea un suflu nou societatii si sa aduca la un loc cat mai multi oameni deschisi catre arta si cultura. Doar impreuna putem incepe un manifest de schimbare al vietii urbane!

Sursa foto: Femei pe Matasari

S-ar putea să-ți placă și...