Stiri

Dansatorul Joaquin Cortes a devenit tătic

Dansatorul de flamenco Joaquin Cortes, în vârstă de 49 de ani, a devenit tătic pentru a doua oară. Iubita lui, Monica Moreno, de 35 de ani, a născut primul lor copil, un băiețel de 3,6 kg, la spitalul Quirónsalud San José din Madrid. Cei doi au ales să-i pună numele  Romeo.

Joaquin Cortes și Monica Moreno sunt împreună de opt ani și s-au cunoscut când Monica, licențiată în psihologie, își încerca norocul de a deveni dansatoare. Joaquin a remarcat-o, a fost dragoste la prima vedere și de atunci sunt nedespărțiți.

Faimosul balerin este recunoscut și pentru relațiile sale amoroase din trecut cu diverse doamne și domnișoare: Goya Toledo (49), Amparo Larrañaga (55), Marisa Jara (35), dar cea mai mediatizată la vremea aceea a fost aventura cu Naomi Campbell (38). În urma relației pe care Cortes a avut-o cu o altă doamnă pe nume Katie Asumu, aceasta a rămas însărcinată, dar dansatorul nu a recunoscut copilul. A fost nevoie de recunoașterea oferită de tribunal, în 2009, în urma testelor de paternitate, a faptului că Joaquin Cortes este tatăl copilului lui Katie Asumu.

De data aceasta, în 2018, dansatorul spaniol a fost extrem de încântat că va deveni tătic și a făcut anunțul în luna mai, în direct, în cadrul emisiunii Bailando con las estrellas, unde se afla în calitate de jurat. Apoi, pe contul său de socializare a postat frecvent fotografii cu el și cu iubita lui însărcinată, însoțite de texte în care își exprima nerăbdarea de a-și cunoaște copilul. Poate de aceea a și asistat la naștere și el a fost cel care a tăiat cordonul ombilical, așa cum a declarat când a ieșit din maternitate împreună cu iubita și copilul lui.

Dansatorul și-a păstrat obiceiul de a-i ține la curent pe fanii lui cu viața sa privată, așa că acum numai câteva ore, a postat prima fotografie cu băiețelul său, Romeo, în cea de-a doua lui zi de viață.

Joaquin Cortes este unul dintre cei mai mari dansatori de flamenco din lume, coregraf și director artistic al unor spectacole cu care a făcut înconjurul lumii: ”Pasión Gitana”,  ”De Amor y Odio”,  ”Mi Soledad”. De-a lungul timpului a jucat și în filme (”Gitano” și ”Vaniglia e cioccolato”), a apărut pe scenă în calitate de dansator, alături de Jennifer Lopez, Alicia Keys și a făcut parte din juriul emisiunii Bailando con las estrellas din Spania.

https://www.youtube.com/watch?v=FwCaOJLZgY0

S-ar putea să-ți placă și...