POVESTEA TA

Top 10 clisee din filmele de dragoste

Pe langa faptul ca altereaza perceptia omului despre soarta si sentimente, filmele de dragoste sunt atat de siropoase, incat aproape ca iti provoaca diabet zaharat inca de la simpla vizualizare a unui trailer. Pe langa asta, toate par facute dupa acelasi tipar.

Presscafe a facut pentru voi un top zece al celor mai obositoare clisee din filmele de dragoste.

10. In filmele de dragoste, protagonistii intotdeauna sunt mai atragatori decat prietenii lor. Daca nu sunt asa inca de la inceput, ei se transforma pe parcurs.

9. Protagonista este neatragatoare, iar el este cel mai misto tip din liceu. Iese cu ea deoarece vrea sa castige un pariu facut cu prietenii lui, insa cu timpul prinde drag de fata. In seara balului, ea este mai frumoasa ca oricând, iar el isi da seama ca e indragostit. La bal, cel mai bun prieten al lui, il felicita pe protagonist pentru ca a castigat pariul. Ea se supara si plange. Protagonistul ii da un pumn celui mai bun prieten.

8. Ea este posaca si neingrijita in fiecare zi a vietii sale, insa cum apare un barbat in patul ei, devine zambitoare si poarta haine care o avantajeaza. Toti intra la idei, iar cea mai barfitoare femeie din birou o intreaba: Cu cine te culci?.

7. El o cere in casatorie. Ea accepta. Toata lumea din restaurant aplauda.

6. In filmele de dragoste, replica Nu stii nimic despre mine este un must have. De asemenea, o sa mai intalnesti Nu ma cunosti sau Nu ma intelegi.

5. Dupa ce a facut o gafa, el vine la ea in fata blocului si ii canta o serenada sau tine un discurs emotionant si siropos. In acel moment, langa protagonista se afla cea mai buna prietena. Vizibil emotionata, chiar daca nu il suporta pana atunci, aceasta o indeamna pe protagonista sa coboare la amorez.

4. Dupa ce s-au iubit toata noaptea, in zori ea devine pudibunda si se acupera cu plapuma. Cei doi se saruta si nimeni nu stramba din nas, chiar daca in noaptea precedenta au consumat suficient  alcool incat respiratiile lor sa miroasa a ceva mort de doua saptamani.

3. Inainte de intalnirea care, in mod evident, se va lasa cu un raport intim consensual, ea isi face baie si se epileaza, iar el se barbriereste si face flotari.

2. In filmele de dragoste ploua des, iar ploaia este martora iubirii celor doi indragostiti.

filmele dedragoste 2

1. Indragostitii se cearta. Ea decide sa fuga de probleme si accepta un job in alt oras, poate chiar alt stat sau chiar alt continent, ca sa fie mai dramatic. In curand va aparea jobul pe alta planeta. Deceptionata isi strange catrafusele si se indreapta catre aeroport. Niciodata protagonista nu merge la statia de maxi, pentru ca deh, e protagonista, nu-si imparte ea oxigenul cu toti taranii. El isi da seama ca a fost un bou si merge la ea acasa, insa n-o gaseste acolo. O vecina sau o prietena ii ofera protagonistului informatii exacte despre cursa in care se va imbarca iubita. El fuge dupa ea la aeroport. Traficul este infernal. Abandoneaza taxiul si alearga. Daca nu ajunge in ultima secunda, inseamna ca ea nu s-a urcat in avion, ci a ramas, cu o privire melancolica in sala de asteptare.Cei doi se regasesc, isi spun cuvinte frumoase, plang, apoi se pupa.

filmele de dragoste 1

Surse foto: popsugar.comkeithandthemovies.com si dreamatico.com.

S-ar putea să-ți placă și...