POVESTEA TA

Cafea si filme

De-a lungul timpului, o ceasca de cafea a reprezentat un element foarte important in viata noastra, iar unii regizori au decis sa-l integreze in filme. Cafeaua a luat rolul unui element de decor, al unui subiect de discutii sau chiar perosonaj principal.

cafea 3

Nu se poate sa nu amintim scena din deschiderea filmului „Breakfast at Tiffany’s” cand Audrey Hepburn se plimba pe strada, uitandu-se prin vitrine in timp ce bea dintr-un pahar cu cafea. Sunt multe scene semnificative in industria cinematografica, dar acestea sunt cele mai interesante si amuzante.

Pulp Fiction – 1994 – Cafeaua lui Jimmy

„Gooddamn, Jimmy, this’ some serious gourmet shit!”- replica faimoasa a lui Samuel L. Jackson  in timp ce gusta din cafeaua oferita de personajul Jimmy (Quentin Tarantino).

The Bucket List – 2007 – Kopi Luwak

Cafeaua Kopi Luwak este una dintre cele mai scumpe cafele din lume. Se obtine intr-un mod unic. De pe patul de spital, Carter (Morgan Freeman) ii da o scrisoare lui Edward ( Jack Nicholson) in care ii explica modul in care se obtin boabele de cafea. Scena se termina cu rasete si lacrimi si cu inca un lucru bifat de pe lista lor.

Due date – 2010 – Cenusa

In aceasta secventa, Peter (Robert Downey Jr.), Ethan (Zach Galifianakis) si Darryl (Jamie Fox) stau la o cafea in living. Avand un gust oribil, si fiind intrebat de calitatea cafelei, Darryl marturiseste ca a folosit cutia de cafea adusa de cei doi. Din pacate, in acea cutie nu era cafea.

Role Models – 2008 – Starbucks

Scena are loc la Starbucks, iar Danny (Paul Rudd) incepe o discutie contradictorie pe tema cuvantului „venti

Green Hornet – 2001 – Unde este KATO?

https://www.youtube.com/watch?v=gxo-jsWVjXc

Nu ai cum sa incepi o zi fara o cafea buna de dimineta, iar cand aceasta nu are gust bun, toata ziua este un dezastru. Tot ce isi doreste Seth (Britt Reid) este sa afle locul in care se afla Kato (Jay Chou), cel care ii prepara cafeaua in mod obisnuit.

 

Sursa foto: notonthehighstreet.com si inelainashead.wordpress.com

 

S-ar putea să-ți placă și...