CEAINARII & CAFENELE LOCURI

Ceainăria 5, cea mai chill din București

M-am gândit destul de mult dacă să scriu despre Ceainăria 5 de pe strada Olimpului, nr.13. Este un loc atât de plăcut, încât mi-ar părea rău să fie invadat de oameni nepotriviți. Ceainăria 5 este sinonimă cu relaxarea, liniștea și prietenia. Aici se adună oameni din toată lumea și se leagă amiciții într-o secundă. Tineri non-conformiști, călători prin București, veniți din alte țări, se întind pe saltelele și pernuțele decorative atât de vesel colorate, fac cunoștință cu bucureștenii aflați în trecere și mai e doar un pas până scot chitarele sau jocurile de societate.

În curtea plină de copaci, din loc în loc, câte un hamac te îmbie să uiți de griji și să privești cerul. Scena de la Ceainăria 5 este primitoare cu toți cei care vor să-și demonstreze talentul, iar într-o zi a săptămânii poți să vezi și filme în curtea primitoare.

Oferta din meniu este extrem de bogată când vine vorba despre ceaiuri, găsești toate sortimentele exotice posibile, dar poți să te răcorești și cu o bere rece ori să mănânci sandvișuri calde cu bacon, pui ori porc. 

După părerea mea este ceainăria cea mai potrivită din București pentru cei care vor liniște, atmosferă prietenoasă și cele mai bune ceaiuri din oraș. Dacă aș avea timp, aș reveni în fiecare zi la Ceainăria 5.

S-ar putea să-ți placă și...