CEAINARII & CAFENELE LOCURI

Ceai la Vlaicu este ceainăria pe care ai căutat-o mereu

Pe strada Aurel Vlaicu, adiacentă Bulevardului Dacia, la numărul 47, am descoperit un loc de poveste: „Ceai la Vlaicu” Înconjurată de case vechi, impunătoare, cu o grădină frumos îngrijită și cu mese așezate din loc în loc, ceainăria este locul perfect pentru o seară tihnită alături de cei dragi. Dacă vremea nu este prietenoasă, găsești loc și înăuntru, acolo unde senzația de intim și familiar se simte la tot pasul.

Atmosfera plăcută este completată de sortimentele variate pe care le găsești în meniu. N-ai cum să nu te bucuri de gustul ceaiurilor deosebite preparate aici. Un ceai fierbinte de iasomie cu înghețată de vanilie poate fi senzația serii care să te facă să revii mereu în căutarea acestui gust deosebit. Sau un pahar de vin cu gheață și lămâie ar putea să te atragă.

Orice ai alege, să știi că vei fi servit cu promptitudine și amabilitate, iar ambianța va fi mereu una prietenoasă. Important e să vii la ceainărie după-amiaza, fiindcă programul începe la ora 15. Porțile rămân deschise pănă la 12 noaptea.

Ne vedem la Vlaicu, la ceainărie!

S-ar putea să-ți placă și...