evenimente
CONCERTE & PETRECERI TIMP LIBER

Calendar de evenimente sau ce se întâmplă nou săptămâna asta

Așa cum v-am promis săptămâna trecută, în fiecare luni îți voi da câteva idei despre ce să faci în București zilele astea. Fie că ești pasionat de muzică, film, teatru sau artă, vei găsi aici un eveniment pe gustul tău.

Ideile săptămânii sunt:

23 Ianuarie – Filmul din mansardă – How to get ahead in advertising – Lente

Cei de la Lente au un obicei tare drăguț, și anume să organizeze seri de film de două ori pe lună. Astăzi putem vedea „How to get ahead in advertising” începând cu ora 20:30 pe strada Arcului, nr. 8. Intrarea este gratuită, însă trebuie să te grăbești cu rezervarea pentru că localul este destul de micuț și tu vrei să prinzi un loc cât mai bun. Detaliile le găsești pe pagina lor de Facebook.

evenimente
Sursă foto: facebook.com

23 Ianuarie – Concert Grimus – Berăria H

Ce să faci într-o zi de luni ca să începi săptămâna cum trebuie? Mergi la un concert Grimus! Cei de la Berăria H ne-au obișnuit cu o groază de evenimente de tot soiul, care mai de care mai interesante. Astăzi, de la ora 22:30, în Orașul cu chef de viață îi putem asculta pe cei de la Grimul pentru doar 20 de lei. Biletele le poți achiziționa de pe iabilet.ro sau direct de la Berăria H. Eu zic că e un mod foarte bun de a începe săptămâna cu „chef de viață”. Tu ce zici?

evenimente
Sursă foto: facebook.com

23 Ianuarie – Aventuri contemporane – Cuibul Artiștilor

Cei de la Cuibul Artiștilor organizează săptămânal evenimente care merită să le calci pragul. Astăzi se va juca piesa „Aventuri contemporane” . Vă spun că n-am putut rezista și mi-am făcut și eu rezervare așa că mâine vă voi spune cum a fost. Intrarea este mereu gratuită la spectacolele lor, trebuie doar să faci rezervare online pe site-ul lor. Astăzi vor fi doua reprezentații, una de la 19:00 și una de la 21:00. Ne vedem acolo, da?

evenimente
Sursă foto: facebook.com

24 Ianuarie – Pheonix – Berăria H

Că tot vorbeam mai devreme despre evenimente mișto la Berărie, iată o altă dovadă: concertul Pheonix. Pentru că nu mai au nevoie de nici o prezentare, legendarii Pheonix vor concerta pe 24, începând cu ora 22:30 în Orașul cu chef de viață. Biletele costă între 30 și 60 de lei, în funcție de apropierea de scenă și cu 10 lei mai mult dacă le cumperi în ziua evenimentului direct de la Berărie. În prețul biletului vei primi cadou și noul album al celor de la Pheonix, „Vino, Țepeș!”.

evenimente
Sursă foto: facebook.com

24 Ianuarie – Frații Karamazov – Teatrul Elisabeta

Tot în materie de teatru, nu puteți rata o piesă în regia lui Bogdan Darie, celebra dramatizare după celebrul roman al lui F.M.Dostoievski. Biletele se pot achiziționa de pe site-ul teatrului. Fără alte precizări, vă urez vizionare plăcută!

evenimente
Sursă foto: facebook.com

25 Ianuarie – Concert Cargo – Hard Rock Cafe

Pe 25 ianuarie Hard Rock Cafe Bucureşti aniversează nouă ani de la inaugurare printr-un eveniment cu totul special – concertul trupei CARGO! Cu această ocazie, Cavalerii Rock-ului Românesc vor lansa un material discografic de excepţie, CARGO VINYL, care va fi destinat colecţionarilor şi fanilor exclusivişti. Pentru un show total, în faţa scenei nu vor fi mese.Biletele au următoarele prețuri: 75 de lei cu loc la masă și 40 de lei în fața scenei, fără loc. Bilete disponibile în rețeaua iabilet.ro.

evenimente
Sursă foto: facebook.com

26 Ianuarie – Silent Strike & Dan Basu – Energiea

Joi, 26 Ianuarie, la Energiea, după ora 21:30, Silent Strike și Dan Basu umplu sala de muzică electronică. Silent Strike a devenit deja cunoscut de ceva vreme în peisajul muzicam românesc, mai ales după ultima colaborare cu Deliric pentru noul album al acestuia. Intrarea este gratuită!

evenimente
Sursă foto: facebook.com

26 Ianuarie – Dragostea durează trei ani – Godot Cafe Teatru

Un alt eveniment ce îngroașă rândurile pieselor de teatru care nu trebuie ratate, „Dragostea durează trei ani” este o punere în scenă a romanului cu același nume. Durata spectacolului este de 1 h 40 min și prețul biletului ce poate fii achiziționat de pe site-ul Godot Cafe este de 40 de lei.

evenimente
Sursă foto: facebook.com

27 Ianuarie – Alternosfera, Coma și AFLMȘMP – Arenele Romane

Ne-am obișnuit deja cu evenimente de calitate marca Metalhead, așa că, este de la sine înțeles că nici acesta nu va face excepție. Nu rata o seară de rock alternativ. Biletele se pot achiziționa prin rețeaua iabilet.ro și fizic, de la intrarea la eveniment. Intrarea se face începând cu ora 19, iar concertele încep de la 20:00. Let’s rock!

evenimente
Sursă foto: facebook.com

27 Ianuarie – Handbal feminin – Liga Campionilor – CSM București vs. Larvik – Sala Polivalentă

Pasionați ai handbalului, asta este pentru voi. Fetele noastre joacă împotriva fosta câștigătoare a Ligii Campionilor și trebuie să mergem să le susținem! Biletele le puteți cumpăra din rețeaua Eventim, iar prețurile variază între 30 de lei la peluză, 50 de lei în tribună și 120 de lei la lojă. Hai, România!!

evenimente
Sursă foto: facebook.com

28 Ianuarie – Sonor 2.0

Sonor revine cu forțe proaspete pe 28 Ianuarie cu un eveniment de excepție: Moonlight breakfast și Golan, Yelllow și Chivu. Concertele încep de la ora 20:00, zic ei, iar biletele le găsești pe iabilet.ro, la prețuri între 40 și 50 de lei în presale și la 60 de lei la intrare. Dacă vrei să mergi trebuie să fii atent și să cumperi biletul din timp pentru că locația are un număr limitat de locuri disponibile (1500) și nu vrei să te trezești că n-ai cum să intrii.

evenimente
Sursă foto: facebook.com

 

 

S-ar putea să-ți placă și...