summer well
CONCERTE & PETRECERI TIMP LIBER

Tot ce trebuie să știi despre Summer Well 2017

Cea de-a şaptea ediţie a festivalului Summer Well va avea loc în aceeași locație, Domeniul Știrbey din Buftea, în weekendul 12-13 august 2017. Așa cum ne-am obișnuit, în fiecare zi vor concerta câte 5 trupe, porțile festivalului deschizându-se la ora 15:00. Primele nume confirmate sunt Interpol, Birdy, Metronomy, The Kills și Nothing But Thieves, urmând să se dezvăluie întreg line-up-ul pe parcurs.

Abonamentele au fost deja puse în vânzare la prețul de 253,80 lei  și sunt disponibile pe easytickets.ro și eventim.ro.

summer well
Sursă foto: hotnews.ro

Festivalul Summer Well pune la dispoziția festivalierilor o linie RATB specială, care va face legătura între București și Domeniul Știrbey din Buftea. Aceste autobuze au ca punct de plecare stația Muzeul Țăranului Român și vor circula fără întrerupere până la locația festivalului. Aceste autobuze vor circula din 15 în 15 minute (estimativ), iar ultimul RATB va pleca spre Buftea la ora 20:30. Durata unei călătorii este de aproximativ 30 minute, iar prețul unui bilet este de 3,5 lei.

De asemenea, aceleași autobuze vor pleca din Buftea către București după terminarea concertelor din stația amenajată în fața Domeniului Știrbey. Aceste RATB-uri vor face mai multe drumuri pentru a asigura transport pentru toți cei prezenți la festival.

summer well
Sursă foto: blogdefotografie.ro/

Ce trebuie să aveți în vedere pentru a vă asigura că totul este în regulă, sunt câteva reguli de acces la Summer Well 2017:

Festivalierilor li se interzice accesul în incinta Domeniului cu următoarele elemente:

  • mâncare, băuturi, sticle
  • animale de companie
  • aparate de înregistrare audio-video
  • aparate foto profesionale sau semi-profesionale (cu obiectiv detașabil)
  • umbrele
  • artificii, materiale toxice
  • arme, cutițe, lanțuri, obiecte periculoase, spray paralizant
  • căști de motocicletă sau bicicletă
  • droguri

Spectatorii pot intra la festival cu aparate foto compacte (cu obiective nedetașabile).

De asemenea, este de precizat faptul că accesul copiilor cu vârsta sub 12 ani este gratuit dacă sunt însoțiți de către părinți cu bilete, evident.

Din experiența anilor trecuți vă garantez că Summer Well este un festival care merită toți banii. Organizatorii s-au întrecut pe sine în fiecare an. Pe lângă concertele anunțate, există tot soiul de activități, care mai de care mai interesantă (ex: ridicare de la sol cu balon cu aer cald, atelier de personalizare tricouri, genți, teneși, etc). În plus, trebuie să precizăm că food cort-ul este generos în fiecare an și pune la dispoziție feluri de mâncare pentru toate gusturile (specific libanez, românesc, etc.).

summer well
Sursă foto: placeaholic.com

Cu alte cuvinte, Summer Well = două zile pline de activități interesante și muzică de calitate. Summer Well este locul în care te poți distra pe cinste alături de oamenii tăi dragi și poți cunoaște o groază de oameni interesanți cu care ai chestii în comun.

Mai stai pe gânduri?! Aruncă o privire aici!

S-ar putea să-ți placă și...