Stiri

S-au aflat numele gemenilor lui Beyoncé

În urmă cu aproximativ trei săptămâni, pe 12 iunie, vestea care făcea înconjurul lumii era că Beyonce a născut gemeni. Astăzi, știrea care îi interesează pe fanii cuplului Jay-Z și Beyoncé este că s-au aflat numele pe care le vor purta copiii lor nou-născuți. Fetița și băiețelul celui mai puternic cuplu din industria muzicală se vor numi Rumi Carter și Sir Carter.

Site-ul american TMZ  a obținut informația prin intermediul unor documente oficiale ale societății responsabile de imaginea cuplului. De asemenea, s-a aflat că Beyoncé și Jay-Z au dorit să se asigure de utilizarea exclusivă a prenumelor Rumi și Sir. Ei au întreprins un demers similar pentru a proteja legal și prenumele fiicei lor de cinci ani, Blue Ivy.

Alegerea acestor nume se pare că nu este deloc întâmplătoare. Rumi ar fi un omagiu adus de cele două vedete lui Jalal al-din Rumi, mentor spiritual, om de știință și teolog persan din secolul al XIII-lea, recunoscut ca fiind cel mai mare poet mistic al islamului, iar Sir este numele unei poezii scrise de acesta.

S-ar putea să-ți placă și...