Stiri

Actorul Idris Elba a fost desemnat ”Cel mai sexy bărbat din lume”

Revista People și-a desemnat câștigătorul la concursul ”Sexiest Man Alive” din 2018, în persoana actorului Idris Elba. Acesta este cunoscut pentru rolurile din “The Wire”, “Molly’s Game,” “The Jungle Book” și “Avengers: Infinity War”, iar de curând a semnat regia filmului ”Yardie”. Este născut la Londra, are 46 de ani și doi copii: o fetiță de 16 ani și un băiețel de doar 4 ani.

Vestea câștigării acestui titlu, în urma voturilor primite de la cititorii revistei People, l-a luat și pe el prin surprindere. ”Cine s-ar fi gândit la asta” a scris actorul pe contul său de Instagram, acolo unde le-a mulțumit celor care l-au votat și, de asemenea, a ținut să îi îndemne pe oameni să voteze acolo unde este cel mai important, adică la alegerile care au loc astăzi în America.

Idris Elba este al treilea bărbat de culoare care primește premiul ”Sexiest Man Alive” din partea revistei People, de-a lungul timpului. Ceilalți doi au fost Denzel Washington și Dwayne Johnson. Bineînțeles că pe acest subiect din nou s-au iscat controverse, unii considerând că doar acesta a fost criteriul pentru care a obținut premiul. Ce-i drept, printre competitori s-au aflat nume precum Jason Momoa, Chris Pratt, adevărate sex-simboluri ale vremurilor noastre, dar cum gusturile nu se discută, Idris Elba este  cel mai sexy bărbat din lume în 2018.

S-ar putea să-ți placă și...