TEATRU TIMP LIBER

”Absolut!” cu Marcel Iureș este recomandarea Presscafe

Pe 13 și 14 iulie, de la ora 19.30, iubitorii de teatru îl pot vedea pe Marcel Iureș în spectacolul ”Absolut”! regizat de Alexandru Dabija, la Teatrul Act.

”Absolut!” se joacă de șase ani cu același succes asigurat, bineînțeles, de măiestria actoricească a lui Marcel Iureș. Un one-man show care înfățișeaza paleta extraordinară de caractere pe care actorul le poate aduce la viață. Într-o poveste plină de haz, inspirată de scrierea ”Ivan Turbincă” a lui Creangă, Marcel Iureș este pe rând Ivan, povestitorul, dar şi drac, Talpa Iadului, Moartea, Dumnezeu și Sfântu Petre. O demonstrație de actorie la cel mai înalt nivel, dar și un prilej de bucurie pentru spectatori care pleacă din sală de fiecare dată cu zâmbetul pe buze și cu câteva pilde despre cum se trăiește simplu: să faci haz de necaz, să cânți, să dansezi și să te bucuri de viață.

”Absolut!” este spectacolul pe care n-ai voie să-l ratezi! Durează 90 de minute fără pauză, prețul unui bilet este de 60 de lei, iar pentru elevi, studenți și pensionari, 40 de lei.

S-ar putea să-ți placă și...