Stiri

Serena Williams, gravidă și dezgolită pe coperta unei reviste

În zilele noastre, să-ți expui corpul atunci când ești însărcinată nu este nimic ieșit din comun. Însă când fac acest lucru vedetele, fotografiile devin imediat virale și motiv de discuții pro și contra gestului lor. Cea mai recentă apariție care a stârnit reacții de toate felurile este cea a Serenei Williams care a pozat cu burta de gravidă la vedere pe coperta revistei ”Stellar”.

Jucătoarea de tenis Serena Williams, în vârstă de 35 de ani, este însărcinată cu primul său copil ce va veni pe lume în luna septembrie. Nici ea și nici partenerul său, Alexis Ohanian, nu au dezvăluit sexul copilului. De fapt, tenismena a recurs la această ședință foto controversată nu neapărat pentru a-și expune sarcina, ci pentru a-și exprima punctul de vedere referitor la drepturile femeii de culoare în lume.

În interviul care însoțește fotografiile, Serena a declarat că: ”există bariere pe care sper să le distrug, astfel încât copilul meu, fie că este băiat sau fată, să nu trăiască îngrădit de ele. Crescând, mi s-a spus că nu-mi pot realiza visurile pentru că sunt femeie și, mai mult, din cauza culorii pielii mele. De aceea, în fiecare etapă a vieții mele, trebuia să învăț să mă ridic și să vorbesc.”
Serena Williams și-a susținut cauza adăugând: „Sunt în situația rară de a avea succes financiar dincolo de imaginația mea, dar astăzi nu este vorba despre mine. Este vorba despre alte 24 de milioane de femei negre din America.”

S-ar putea să-ți placă și...