Stiri

Nou single: Dara lansează „La costum”, o piesă sensibilă alături de un videoclip captivant

Cel mai recent single al Darei, „La costum”, vorbește despre faptul că în dragoste nu există limite sau reguli, iar filmările pentru clip au fost unele foarte solicitante pentru artistă. „Filmarile pentru La costum au fost o experiență diferită de tot ceea ce am trăit anterior, pentru că am simțit multă durere pe set”, spune ea râzând. „Sforile care mă dirijează îmi strângeau mâinile, picioarele și îmi limitau mișcările extrem de mult. După filmare am rămas cu ceva răni și vânătăi, dar asta a contribuit la crearea unei imagini foarte autentice”, povestește Dara, care s-a lăsat pe mâna celor de la NGM Creative pentru realizarea acestui videoclip. De asemenea, Loops Production este creditat cu producția videoclipului.

Noua piesă a Darei este făcută în colaborare cu The Motans, unul dintre cei mai apropiați prieteni ai ei. „La costum, la patru ace, cu multe reguli – dragostea mea nu e așa. Ea nu poate fi cumpărată și nici ținută într-o colivie. Sunt radicală în toate deciziile din viața mea, chiar și atunci cand iubesc tare. Pot să dau tot, mai puțin libertatea mea. Am scris piesa împreună cu The Motans, unul dintre cei mai apropiați prieteni ai mei, care a știut sa traducă multe din emoțiile mele în text.” declară ea.

Muzica: Denis Roabeș (The Motans), Dara, Alex Cotoi, David Ciente

Text: Denis Roabeș (The Motans), Dara

Producție: Alex Cotoi, David Ciente

Artista s-a lansat la Global Records cu single-ul „Istoria unei fete”, după „Fie ce-o fi”, colaborarea cu artiștii Carla’s Dreams, INNA și Antonia. Ea a devenit cunoscută în Republica Moldova împreună cu echipa YouBeSC Creative Institute, cucerind publicul de acolo în urma participării la Selecția Națională pentru Eurovision. În primăvara anului 2018, Dara a lansat single-ul „Mii de ori”, iar în toamnă, „Înapoi”, o colaborare cu alt DJ.

Platforma Global, formată din Global Records, casă de discuri, Global Booking, agenție de impresariat, Global Events, agenție de evenimente și Global Talent United, agenție de talente și endorsement, reprezintă artiști de top precum INNA, Antonia, Carla’s Dreams, Delia, Irina Rimes, The Motans, Mark Stam, Nicoleta Nucă, Vanotek și influenceri de referință precum BRomania, Laura Giurcanu, Alina Ceușan, Carmen Grebenișan, Laura Mușuroaea, Selly, Vlad Munteanu, Cristi Munteanu și mulți alții.

S-ar putea să-ți placă și...