LOCURI RESTAURANTE

Naser 3 are cea mai bună mâncare libaneză

Naser 3 face parte din elita restaurantelor cu specific tradițional oriental. Situat pe strada Fluierului, la numărul 18, își întâmpină clienții cu o terasă spațioasă, cu mâncare libaneză cu gust desăvârșit și o atmosferă plăcută, de vacanță. Acesta este secretul datorită căruia locul este aproape mereu plin.

Fie că alegi să iei prânzul, fie că îți dorești o cină sățioasă, Naser 3 are întotdeauna meniul potrivit. De la tradiționalele produse libaneze: humus, labneh, sambusek, până la frigăruile de oaie și salata Fatoush, toate sunt proaspete și realizate conform rețetelor originale. Și ca să te bucuri de ospitalitatea gazdelor, după o masă copioasă, primești desertul din partea casei.

Dacă nu te duci neapărat să mănânci, Naser 3 are pentru tine și o listă variată de băuturi, atât pentru cei care consumă alcool, cât și pentru cei care nu o fac și în plus, te poți bucura de fumul rafinat de narghilea.

Dacă la început existau probleme din punct de vedere al servirii, în timp, acest aspect s-a îmbunătățit. Numărul mare de clienți și, probabil, insuficient de personal, făcea ca timpul de așteptare al comenzii să fie mare. Însă ultimele dăți când am fost  n-a mai existat această problemă, lucru care mă face să cred că tot mai mulți oameni vor veni și reveni la restaurantul libanez.

Prin urmare, recomand Naser 3, care, după părerea mea, are cea mai bună mâncare libaneză din oraș.

S-ar putea să-ți placă și...