Stiri

Încă un week-end la volan pentru Mihai Leu: campionul participă la cea de-a doua etapă a Campionatului Național de Viteză în Coastă de la Cheile Grădiștei

După ce săptămâna trecută a dat startul la malul mării campionatului Super Rally 2019, pe care îl și organizează, Mihai Leu se pregătește week-endul acesta pentru o nouă competiție: cunoscutul campion participă la cea de-a doua etapă a Campionatului Național de Viteză în Coastă  care se va desfășura la Cheile Grădiștei.

Este pentru prima oară când o etapă din acest campionat se desfășoară pe acest traseu, iar Mihai Leu speră să facă o figură frumoasă și de data aceasta. În cadrul primei etape a Campionatului Național de Viteză în Coastă care a avut loc la Râșnov pe 6-7 aprilie, Mihai Leu a câștigat locul I la clasa GT.

Totodată, cunoscutul pilot și fost pugilist se pregătește pentru una dintre cele mai mari și importante competiții auto de la noi, Raliul Aradului, pe 24-25 mai. Împreună cu echipa sa de la AMC Racing, Mihai Leu se pregătește pentru Raliul Aradului, ajuns la cea de-a 11-a ediție (etapă inclusă în Campionatul Național de Raliuri, dar și în European Rally Trophy). Totodată, acesta este evenimentul cel mai longeviv al echipei: „Reprezintă pentru noi o etapă de suflet, un proiect frumos care a crescut în fiecare an, devenind un punct de reper al motorsportului românesc în Europa”, mai spune Mihai Leu.

S-ar putea să-ți placă și...