Stiri

Evenimente de neratat in weekendul 3 – 5 iunie

Asa cum v-am obisnuit, in fiecare vineri, facem pentru voi o selectie a evenimentelor pe care nu trebuie sa le ratati in weekend. In aceste trei zile grozave o sa aveti parte de muzica, mancare, relaxare, sport, cultura, conectare cu natura si o sa aveti ocazia de a va exercita unul dintre drepturile cetatenesti – votul. 

VINERI, 3 iunie

La ora 19:00, la Carturesti Fandom, descoperi Urmatorul Cadru – Ping Pong Comics. De ce este o chestie foarte tare? Simplu! Primul autor a desenat un cadru, apoi a dat mai departe altui autor care trebuia sa continue actiunea si sa dea cadrul mai departe in 24 de ore si tot asa. Sunt zece autori, cu zece abordari si zece stiluri diferite intr-un singur album!

Arena Nationala va gazdui, incepand cu ora 21:00, amicalul cu Georgia si totodata ultimul meci al Romaniei inainte de Campionatul European. Multa bafta echipei nationale!

De azi si pana duminica, la Arenele Romane, se desfasoara cea de-a cincea editie a festivalului Metalhead Meeting. Biletul pentru o zi costa 100 de lei, iar abonamentul pe trei zile costa 150 de lei. Daca ai ajuns pana la intrare, insa n-ai avut timp sa-ti iei bilet, o sa platesti 120 de lei, respectiv 170 de lei. Iata o parte dintre trupele confirmate: KREATOR (Germania), Eluveitie (Elvetia), DragonForce (Marea Britanie), Rotting Christ (Grecia), Delain (Olanda), Last Hope (Bulgaria), Beheaded (Malta), Mantar (Germania), Infernal Tenebra (Croatia), Xaon (Elvetia), Velian (Bulgaria), Melancholy (Rusia), Perihelion (Ungaria), Eufobia (Bulgaria), Akral Necrosis (Romania), Dirty Shirt (Romania) , Khadaver (SVK) , Spartan (NL) , Other Eyes Wise (UK) , Fear of Domination (FIN) , Winter’s Verge (CY) , Bleeding Utopia (SWE), Lightless Moor (IT), Mechanical God Creation (IT), Tears of Martyr (SP) si The Colony (UK).

evenimente de neratat 3-5 iunie

In perioada 3-5 iunie iti poti potoli dorul de proiectii de foarte scurt metraj la Festivalul International de Filme Tres Court.

Gurmanzii isi pot delecta papilele gustative la Bucharest Gourmet Festival, in perioada 3 – 5 iunie, la Baneasa Shopping City. Pretul unui bilet pentru o zi va fi de 15 lei, iar abonamentul pentru cele trei zile va fi de 30 de lei.

SAMBATA, 4 iunie

Zaiafet, un restaurant cu specific romani isi deschide portile, de la ora 17:00, pe Drumul Sabareni, nr. 101-125.

La Godot Cafe, incepand cu ora 22:00, te distrezi si reflectezi  asupra iubirii si a vietii cu Masculin/Feminin. Lia Bugner asigura umorul si emotia, iar Marius Manole, Andrei Aradits, Ilinca Manolache, Laura Cret si Teodora Stanciu ni le livreaza frumos.

DUMINICA, 5 iunie

Tu si inca vreo 18 milioane de romani sunteti asteptati, intre orele 07:00 – 21:00, la sectiile de votare, pentru a va alege primarii, consilierii locali si consilierii judeteni. Inainte de merge la vot, n-ar strica sa te informezi cu privire la candidati. Nu-ti uita cartea de identitate!

Gradina Botanica ne asteapta, intre 12:30 – 17:00, sa sarbatorim impreuna Ziua Internationala a Mediului. In cadrul evenimentului vor avea loc fel de fel de activitati care imbina creativitatea si natura: ecoworkshopuri, ateliere de reciclare creativa, ateliere de reutilizare, ateliere de quilling, ateliere de decorare prin tehnica servetelului, jocuri si concursuri, board games, desene vii, treasure hunt si multe surprize.

evenimente de neratat ziua internationala a mediului

Maroon 5 sustine primul concert in Romania, incepand cu ora 18:00, in Piata Constitutiei. Mai gasesti bilete disponibile la preturile de 195 lei, 465 lei si 573 lei.

Sursa foto: Romania – Georgia, Metalhead Meeting, Ziua Internationala a Mediului – Padurea Copiilor.

S-ar putea să-ți placă și...