Stiri

Evenimente care au loc weekendul acesta

Daca este vineri, inseamna ca putem intampina cu bratele deschise minunatele evenimente care au loc weekendul acesta. Vremea tine cu noi, nu se anunta ploi, asa ca pune mana pe agenda si noteaza ce lucruri interesante se intampla in perioada 15-17 aprilie, atat in Bucuresti, cat si in alte orase din tara.

VINERI, 15 APRILIE

Daca simti ca esti spontan, urca in primul tren si descopera surprizele care te asteapta la Festivalul International de Benzi Desenate de la Sibiu. Evenimenul tine pana duminica.

Inca mai ai timp  sa vezi, prin intermediul artei cinematografice, mecanismele si motivatiile politice care isi pun amprenta asupra noastra, a tuturor. La Cinema Elvire Popescu mai sunt filme de vazut si exista in program chiar si o dezbatere pe tema terorismului si a migratiei. Festivalul Cinepolitica tine pana duminica.

evenimente care au loc weekendul acesta

Mai ai timp, de asemenea, si pentru proiectiile din cadrul celei de-a XXV-a editii a Festivalului International de Film DaKINO, primul festival de film din Romania, initiat de catre Dan Chisu.

SAMBATA, 16 APRILIE

La Beraria H, intre orele 10:00 – 19:00, in cadrul Targului 100% romanesc, vei gasi, evident, produse romanesti de calitate. Mai exact, acolo te vor astepta peste 100 de branduri romanesti de haine, bijuterii, mobile, accesorii, designeri cool si multe surprize.

evenimente care au loc weekendul acesta

Daca vrei sa vezi stele, dar nu verzi, ci Stelele Rockului Romanesc, incepand cu ora 20:00, la Arenele Romane, ii vei putea vedea pe aceeasi scena, pentru prima data, pe Trooper, Bucovina, Altar, Negura Bunget, Luna Amara si Truda.

evenimente care au loc weekendul acesta

Pe 16 si 17 aprilie, la Grand Hotel du Boulevard, din Bucuresti, vei putea intalni AUTORii prezenti in cadrul cadrul targului international de bijuterie contemporana.

Days of confusion isi lanseaza albumul, la ora 20:00, in Fabrica. Trupa ii are ca invitati pe cei de la Aeon Blank si Sinscape.

Dragostea dureaza trei ani, de la ora 15:00, la Godot Cafe, cu Cristi Iacob, Ilinca Goia, Gabriela Iacob si Vitalie Bichir, dupa celebra carte a lui Frederic Beigbeder.

DUMINICA, 17 APRILIE

Pe Calea Victoriei nr. 16, intre orele 14:00 – 19:00,  se va desfasura prima editie a Târgului de Aparatura Foto analog sau digital. Intrarea si vanzare sunt libere, primul venit isi poate gasi un loc mai bun de expunere.

Daca vrei sa participi la un show muzical postmodernist sau macar sa afli ce inseamna, mergi la ora 20:00, la Green Hours, si descopera Jazzy Tarot.

La Ateneul Romann are loc Stagiunea Regala, concert extraordinar, de la ora 19:00, sub Inaltul Patronaj al Altetei Sale Regale Principele Radu al Romaniei.

Descopera Ce ne spunem când nu ne vorbim, de Chris Simion, de la ora 15:00, la Godot Cafe, cu Cristi Iacob, Ilinca Goia, Gabriela Iacob si Vitalie Bichir.

Surse foto: penetanguishene.ca, CinepoliticaTargul 100% romanesc, Stelele Rockului Romanesc.

S-ar putea să-ți placă și...