ATELIERE & WORKSHOPURI POVESTI Stiri

Buticul Evei – numărul 1 în topul magazinelor online de haine de damă

În ultima vreme, din cauza pandemiei, cerința clienților de a cumpăra online a crescut foarte mult. Chiar ni se recomandă de către autorități să efectuăm plăti online, pentru a favoriza distanțarea socială impusă în aceste vremuri guvernate de zodia nefastă Covid 19. În această vară și toamnă am comandat de la mai multe astfel de societăți care își desfășoară pe Internet activitatea și am realizat că este foarte important nu numai că hainele să fie livrate corect, dar contează foarte mult amabilitatea vânzătorului cu care discuți la telefon sau pe site, contează că respectivele obiecte de îmbrăcăminte să fie exact așa cum sunt ele descrise și în fotografii, ca respectiva comandă să ajungă la timp și nu în ultimul rând contează și prețul.

După multe astfel de încercări și comenzi am descoperit că cel mai bun dintre multele shop-uri cu haine pentru femei este un magazin recent apărut, cu un nume foarte frumos: Buticul Evei.

Buticul Evei ofera peste 1000 de tinute de toate culorile si pentru toate gusturile si masurile

Cum toate femeile suntem un pic niște Eve, deci am fost curioasă în urmă cu aproximativ o lună și jumătate să testez și acest „boutique”.

Rochie de la Buticul Evei

Ei bine, vreau să va spun că rezultatul colaborării cu ei a depășit așteptările și că nu numai prețul extrem de mic (aproximativ 100 de lei orice rochie foarte spectaculoasă) și calitatea au fost super, și că obiectele mi s-au potrivit perfect, dar cei de la Buticul Evei au fost foarte prompți în a efectua livrarea. În afară de aceste aspecte, Buticul Evei oferă foarte multe ținute, de la rochii elegante, rochii glam, rochii casual, pantaloni, bluze, costume de toate felurile, lenjerii, costume sport, paltoane, topuri etc, toate acestea în zeci de culori și toate pentru orice măsuri.

Palton de la Buticul Evei

Cred că în fiecare dimineață mă mai uit pe site la Buticul Evei pentru a descoperi noile modele apărute. În total cred că până acum sunt peste 1000 și ceva de astfel de ținute, adică enorm de multe pentru orice fel de magazin, deci pentru toate gusturile și mărimile.

Lenjerie de la Buticul Evei

Eu am comandat până acum câteva rochițe, cea mai nouă dintre ele, mă gândeam să o port la ziua mea și la lansările pe care voiam să le fac în această perioadă eu lansând în acest moment trei proiecte noi, o carte, un parfum și un film.

Rochie de la Buticul Evei

De asemenea rochița își poate găsi perfect locul pe mine în seara de Crăciun și de Revelion. 

S-ar putea să-ți placă și...