CONCERTE & PETRECERI LOCURI POVESTI RESTAURANTE Stiri TIMP LIBER

Sute de vedete și influenceri au aplaudat lansarea ediției de toamnă a revistei AList Magazine a Andreei Esca

Coperta A List fost realizată 100% cu ajutorul inteligenței artificiale!

Lansarea ediției de toamna A List Magazine a Andreei Esca a fost viralul lunii septembrie 2023.

Evenimentul A List organizat în superbul decor al Élephante Bucharest (ONE Mircea Eliade) a strâns sute de vedete și influenceri, printre care, evident, Andreea Esca și familia ei, Andreea Marin (ce arăta absolut superb!) – de altfel, jurnalista de monden din mine a auzit niște șoapte cum că Zâna ar putea face un pas spre PRO TV. De fapt ea mai făcuse în trecut, la Dansez pentru tine și la Mask singer, dar acum ar fi un pas și mai zdravăn… vom vedea abia din iarnă dacă sursele mele, adică ale Popeascai, se vor confirmă din nou… – , Roxana Ciuhulescu, Elvira Deatcu, Alin Gălătescu, Aylin Cadîr, Fabio Niță, Mihaela Coserariu-Șerbănescu, Emil Rengle, pr-ițele Diana Georgescu, Dana Popa, Mădălina Corina Racorean etc etc etc și cu voia dumneavoastră, ultima din curtea școlii 96, eu, adică Popeasca.

Dumnezeu o iubește pe Esca – fosta mea colegă de la SSJ – , iar ziua evenimentului a fost una însorită de toamnă, deci lansarea ediției de toamnă 2023 a revistei A List Magazine, în elegantul decor al Élephante Bucharest (ONE Mircea Eliade) a fost una perfectă.

„Mesajul copertei a fost… fie el unul plin de speranță, unul amuzant, neobișnuit sau poate chiar… hmm trist” – au scris chiar cei de la Alist pe site-ul lor.

De ce? Pentru că frumoasa copertă ediției de toamnă a fost una 100% digitală – Coperta ediției de toamnă A List Magazine 2023 este realizată de către artista și stilista Hilke Muslim, cu ajutorul Inteligenței Artificiale- , cu un personaj și cu un decor realizate cu ajutorul inteligenței artificiale. Superb, Minunat dar ireal. 🙁

Revenind însă în lumea reală, în București de România, noi l-am ascultat pe Florian Rus și ale sale melodii numai bune de dansat și am socializat, live, față în față, cu prietenii și colaboratorii dragi.

A fost frumos. Mai venim!

Partenerii care au fost alături de A LIst la acest eveniment au fost: Bang & Olufsen, Wella Professionals, Zalando, DeLonghi, Jidvei, Lurisia.

S-ar putea să-ți placă și...