CONCERTE & PETRECERI

Proconsul, concert extraordinar la Wahaka Street Food Park

Sambata, 23 iunie, incepand cu orele 20:00, la Wahaka Street Food Park (Nerva Traian nr. 4, Bucuresti), va avea loc un concecert extraordinar sustinut de catre Proconsul.
Cerul, Despre tine, Spune-mi despre noi, Fata cu tatuaj, De la rusi sunt doar cateva dintre melodiile pe care fanii acestei trupe le vor putea asculta LIVE.
Intrarea costa 50 de lei/persoana, insa veti avea parte de o mega-surpriza. Veti primi inapoi intreaga suma sub forma de consumatie. Creditul Wahaka va putea fi utilizat la oricare dintre cele 12 restaurante din aceasta incinta. Va veti putea rasfata cu fructe de mare, mancare greceasca, preparate chinezesti, traditionale romanesti, vinuri bune, bere rece, limonada aromata, deserturi delicioase si multe altele.
Asa ca, daca vrei sa ai parte de cateva ore care sa te tina departe de grijile de zi cu zi, te asteptam la concertul Proconsul.
Da si tu vestea mai departe ca sa afle cat mai multi ca sambata 23 iunie, orele 20:00, la Wahaka Street Food Park o sa rasune muzica FAINA, mancare fantastica si atmosfera cool o sa faca ca aceasta seara sa fie una perfecta.

S-ar putea să-ți placă și...