TARGURI & FESTIVALURI

ONGFest te invita la Atelierul de Fapte Bune

Peste 150 de asociatii si fundatii din Romania te asteapta, intre 21 si 22 mai, in Parcul Herastrau, la ONGFest, pentru a te inscrie la schimbarea in bine a societatii in care traiesti.

A opta editie a celei mai mari intalniri a organizatiilor neguvernamentale din tara este un eveniment amplu, in care este promovat voluntariatul si participarea publica. De asemenea, este o oportunitate de a face accesibile intelegerea si rostul sectorului nonprofit si de a afla cum poate fi distribuit 2% din impozitul pe venit catre o organizatie care sustine o anumita cauza.

In cadrul ONGFest, asociatiile si fundatiile participante isi vor face cunoscute valorile si misiunea la standurile puse la dispozitie de catre organizatori, vor sustine jocuri, ateliere, dezbateri publice si activitati de informare, educatie si petrecere a timpului liber pentru copii, tineri si adulti.

Zona de spectacole si activitati culturale va surprinde participantii la eveniment cu momente artistice placute: teatru, muzica, dansuri, reprezentatii ale ansamblurilor minoritatilor etnice si concerte ale unor artsti cunoscuti precum Les Elephants Bizarres si Ad  Hoc.

ONGFest

De ce sa faci voluntariat? Pentru ca inveti sa fii si sa te dezvolti ca om, vezi realitatea asa cum este ea, contribui la construirea unei lumi mai bune, cunosti oameni cu valori comune, legi prietenii, creezi zambete, iti creste stima de sine, dai un sens vietii tale, inveti lucruri noi, lucruri pe care nu le stiai despre tine, despre oameni si despre lumea in care traiesti, faci ceva util cu timpul tau, ai sansa sa oferi, nu doar sa primesti, acumulezi experienta pentru un posibil job, te ajuta sa fii fericit. 🙂

Programul complet poate fi accesat pe site-ul ONGFest.

Intrarea este libera.

Sursa foto: ONGFest

S-ar putea să-ți placă și...