TARGURI & FESTIVALURI

La Natura Fest te distrezi responsabil

Natura Fest, un eveniment dedicat Zilei Mondiale a Mediului, revine in Bucuresti, in perioada 17 – 19 iunie, cu distractie responsabila fata de mediu.

Timp de trei zile, in Parcul Izvor, vei putea sa inveti lucruri noi despre natura, mediu si reciclare si sa te bucuri de concertele acustice ale unor formatii precum  Zob, Luna Amara, Coma, Pistol cu Capse,  Toulouse Lautrec si OCS.

Vor avea loc activitati si ateliere de reciclare creativa, concursuri, expozitii, Crosul verde al bicicletelor si multe surprize.

Crosul verde al bicicletelor este o invitatie la pedalat pentru un oras mai putin poluat si pentru un stil de viata sanatos.

Startul competitiei se va da pe 19 iunie, la ora 11:00, la intrarea in Parcul Izvor (statia de metrou Izvor).

Traseul este urmatorul: Parc Izvor – str. Schitu Magureanu – Blvd. Regina Elisabeta – Piața M. Kogalniceanu – str. Vasile Parvan – str. Berzei – Blvd. Uranus – Piata Victoriei – Calea Victoriei – Blvd. Regina Elisabeta – str. Schitu Magureanu – Parc Izvor.

natura fest cros

Participarea la activitatile din cadrul Natura Fest este libera.

Primaria Municipiului București, prin creart – Centrul de Creatie, Arta si Traditie, organizeaza a doua editie a festivalului dedicat Zilei Mondiale a Mediului, Natura Fest.

Evenimentul isi propune sa atraga atentia asupra importantei protejarii mediului inconjurator si incearca sa se constituie intr-o platforma anuala de educatie si constientizare, aliniindu-se la miscarea mondiala desfasurata sub egida Programului de Mediu al Natiunilor Unite (UNEP).

Ziua Mondiala a Mediului este sarbatorita, in fiecare an, la date de 5 iunie. In peste 100 de tari au loc manifestari pentru constientizarea cetatenilor cu privire la problemele pe care le are mediul inconjurator.

Sursa foto: Natura Fest

 

S-ar putea să-ți placă și...