Stiri

Bonnie Tyler a cântat ”Total Eclipse of the Heart” chiar în timpul eclipsei

Eclipsa totală de soare a fost privită de milioane de oameni, iar cei mai entuziasmați au fost cei din Statele Unite ale Americii. Ei s-au bucurat pentru prima dată de un asemenea fenomen astronomic și au sărbătorit cum se cuvine. Președintele Trump împreună cu familia a admirat eclipsa de pe balconul Casei Albe, iar cântăreața Bonnie Tyler, aflată pe un vas de croazieră, a cântat celebrul ei cântec, lansat în 1983, ”Total Eclipse of the Heart”, chiar în cele 2 minute și 40 de secunde cât a durat eclipsa totală de soare.

https://www.youtube.com/watch?v=n-n6FXcfUuw

Croaziera a fost organizată special pentru acest moment, când luna s-a aflat între Pământ și Soare, acoperindu-l pentru câteva minute. Vasul pe care s-a aflat cântăreața împreună cu trupa ei a străbătut Orlando, Florida, cu opriri în Bahamas, St. Marteen și St. Thomas.

Cântecul lui Bonnie Tyler, care acum are 66 de ani, a reușit ieri, la 34 de ani de la lansare să se afle în fruntea vânzărilor pe iTunes, într-o perioadă în care topurile sunt acaparate de celebrul, dar efemerul ”Despacito”.

S-ar putea să-ți placă și...