Stiri

Gino Manzotti & MAXX lansează „Arabian Story”

3 zile în Dubai. Atât au petrecut artiștii Gino Manzotti și MAXX pentru filmările clipului piesei „Arabian Story”. Lansată azi, aceasta este o piesă de club cu influențe orientale, cu un sound fresh și un clip cu imagini exotice.

Gino Manzotti & MAXX – Arabian Story

Piesa „Arabian Story” poartă semnătura lui Boier Bibescu & Gino Manzotti (DJ Project) și este cântată de un artist cunoscut din SUA. Videoclipul regizat de Alex Ceaușu are toate ingredientele unui safari incendiar, cu filmări în deșert, palmieri și plaje pustii.   

Gino Manzotti si MAXX sunt DJ-ii ce formează proiectul DJ Project, un proiect ce a marcat industria muzicală românească de-a lungul anilor. După mii de ore petrecute în studioul de înregistrări, 21 de piese lansate din care șase s-au aflat pe prima poziție în topurile cu audiență națională, opt colaborări cu patru artiste diferite, pe perioade mai mari de timp care au cuprins și concerte, cărora li se adaugă turnee și concerte în opt țări și milioane de kilometri parcurși, DJ Project a devenit un simbol al muzicii dance în România.

S-ar putea să-ți placă și...